Arabie pétrée (vallée de Pharan, mont Horeb) : [gravīra] - (:unkn) unknown (Paris : C.L.F. Panckouke, 1826)
Saturs: 1.-9. roches porphyrithiques -- 10. Roche de Filon. Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Mineralogy (Engraving); Rocks (Engraving)