Ceļabiedru meklēšanas vietne - Reča, Liene (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izveidota “Ceļabiedru meklēšanas vietne”, tā ir tīmekļa vietne, kurā ir pieejama informācija par iespējamajiem ceļojumiem. Izveidotā tīmekļa vietne ļauj ikvienam reģistrētam, ceļot gribošam cilvēkam izveidot diskusiju, kurā publicēt detalizētu informāciju par vēlamo ceļojumu, kā arī pievienot fotogrāfiju. Reģistrētiem lietotājiem ir iespēja atstāt savas atbildes diskusijās. Nereģistrēto lietotāju darbības vietnē ir ļoti ierobežotas, jo tā tika izstrādāta reģistrētiem lietotājiem. Tīmekļa vietnes mērķis ir organizēt un attēlot informāciju par ceļojumiem, kuros var pievienoties jebkurš interesents. Tīmekļa vietne izstrādāta PHP programmēšanas valodā, izmantojot Laravel 9.44.0. satvaru. Dati tiek glabāti mySQL datu bāzē.

The "Travel buddy finder” is a website with information on potential trips, that was developed as part of the qualification work. Every registered user of the newly developed website is given the opportunity to create a conversation in which they can publish specific details about the planned trip as well as add a photo. Registered users have the opportunity to leave their answers in discussions. Activities of non-registered users on the site are very limited, as it was designed for registered users. The purpose of the website is to organize and display travel-related information that everyone can access. This system is developed using PHP programming language and Laravel framework.
Travel buddy finder
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; ceļojumi; diskusijas; laravel