Grāmatvedības sistēma "Modela" - Knets, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Grāmatvedības sistēma “Modela” ir rīks mazam uzņēmumam, lai būtu daudz vieglāk iesniegt nodokļu deklarācijas un veikt žurnāla uzskaiti. Šiem nolūkiem ir izviedoti specifiski moduļi, kuri parvalda XML dokumentu veidošanu un sasaisti ar datubāzi. Galvenais programmas mērķis ir dot iespēju vienkārši un ērti pārvaldīt uzņēmuma naudas apriti, veikt par to atskaites. Šajā projektā tika nolemts izmantot spējo pieeju. Kā arī apgūt jaunas programmēšanas vides ( C# .NET ).

Accounting system "Modela" is a tool for small business to be much easier to file tax returns and make log records. For these purposes, a specific module was disigned manage the XML document creation and linking to the database. The main objective of the program is to enable easy and convenient to manage the company's money movement, create reports, so on. In this project, it was decided to use the sharp approach. As well as learn new programming environment (C #. NET).
Accounting System "Modela"
Keywords: Datorzinātne