Jaunas brīvdabas estrādes izveide Jelgavā - Nasteviča, Līva (Latvijas Universitāte, 2014)
Kultūras un izklaides pasākumu attīstība spētu piesaistīt Jelgavas pilsētai vairāk pilsētas viesus, kas uzlabotu pilētas kopējo tēlu un paplašinātu kultūras dzīvi pilsētā. Kultūras dzīve Jelgavā ir pietiekami augstā līmenī, bet pilsētai pietrūkst jaunas kultūras infrastruktūras vietas, kur šī kultūra varētu tikt izrādīta. Maģistra darba „Jaunas brīvdabas estrādes izveide Jelgavā” mērķis ir veicināt kultūras dzīves attīstību Jelgavas pilsētā. Darba pirmajā nodaļā tiek veikta Jelgavas iedzīvotāju aptauja, lai noskaidrotu Jelgavas iedzīvotāju viedokli par kultūras, atpūtas un izklaides nozari Jelgavā. Otrajā darba nodaļā tiek veikts projekta tehniski- ekonomiskais pamatojums divām izvirzītajām alternatīvām, un trešajā nodaļā tiek veidota rokasgrāmata tai alternatīvai, kura ir izvirzīta tālākai realizācijai. Atslēgas vārdi: projekta vadīšana, projekts, radošā industrija, Jelgavas pilsēta, brīvdabas estrāde

The development of the cultural and entertainmernt events, it will attract more visitors to city of Jelgava, and it improve the overall image and extend the provinces of cultural life in the city. Cultural life in Jelgava is at a sufficiently high level, but city needs new infrastructure where this culture could be shown. Masters of the „New open-air stage in Jelgava” aim is to promote the development of the cultural life of the city Jelgava. The first chapter of the work is being carried out to determine the population survey, the citizens' views on cultural, leisure and entertainment sector in Jelgava. In the second chapter will be technical and economic substantation of two alternatives and in teh third chapter will be project handbook, who is made for one of the alternatives. Keywords: Project management, Project, the creative industries, city of Jelgava, open-air stage.
Creation of new open-air stage in Jelgava
Keywords: Vadībzinātne