Organizācijas tīkla modernizēšana - Rozītis, Agnis (Latvijas Universitāte, 2018)
Tīklu arhitektūras var būt ļoti dažādas, taču katrai ir nepieciešams savs menedžments, konfigurācija, aizsardzība un citas lietas. Līdz ko šīs jomas attīstās, lielie organizāciju tīkli var kļūt novecojuši. Apskatītā iestāde šobrīd izskata iespējas kā modernizēt savu visai novecojušo tīklu to pilnībā nepārbūvējot. Šajā darbā tiks apskatīts kā esošo tīklu modernizēt izmantojot pfSense sniegtās iespējas.

Network architectures may vary, but every kind must have it’s management, configuration, protection and many more. Since these fields develops, big networks of organization may suddenly become obsolete. The researched organization is looking to modernize it’s quite obsolete network without altering it too much. In this research I will examine the ways to improve network using options provided by pfSense.
Modernization of organization network
Keywords: Datorzinātne; pfSense; ugunsmūris; tīkls; VLAN