Datu importa procesa nodrošināšanas un vadības rīks - Beltiņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir veikt programmatūras izstrādi šo izstrādes procesu dokumentējot. Ir paredzēts izstrādāt rīku, ar kuru veikt datu importēšanas procesu kopējā datu krātuvē no divu formātu datu komplektiem, nodrošinot pēc iespējas visu darbību automatizētu veikšanu, samazinot datu apstrādei nepieciešamo laiku, padarot procesa veikšanu efektīvāku un vieglāku lietotājam.

The main purpose of this work is to complete a software creation process accordingly documenting it. It is planned to create a tool for importing data from two separate data sets into one common database. By making this process as automated as possible and thereby reducing time for data processing and making this process more effective and less complicated for the end-user.
Tool for data import process management
Keywords: Datorzinātne