SIA "Tesero" attīstības stratēģijas virzieni - Lukašova, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs ir veltīts SIA „Tesero” attīstības stratēģijas galveno virzienu izskatīšanai. Lai sasniegtu darba mērķi, tika risināti sekojoši uzdevumi: apskatīta uzņēmuma struktūra, analizēti piegādātāji, raksturoti konkurenti, analizēti patērētāji, analizēta LR ekonomiskā vide, tirgus nozari ietekmējošie ārējās un iekšējās vides faktori, analizētas SIA „Tesero” vājās un stiprās puses, kā arī iespējas un apdraudējumi pēc SVID analīzes principiem, izstrādāti priekšlikumi uzņēmuma attīstības stratēģijas izveidošanai. Veiktā analīze tiek balstīta uz Latvijas Universitātes Ekonomikas un Vadības Fakultātes Vadībzinātnes katedras Bakalaura studiju Organizācijas vadības programmā ietvaros iegūtajām teorētiskajām zināšanām un jaunāko literatūru par stratēģisko vadību un mārketingu apkopojuma. Darbā ir 60. lpp, 5. tabulas, 4. attēli,. Atslēgvārdi: Stratēģija, plāns, attīstības virzieni.

Purpose of this bachelor work is to evaluate „Tesero” llc strategic ways of development. In order to achieve the goal, the following problems were dealt: examination of company’s structure; supplier analysis; competitors were characterized; consumer analysis; analysis of internal and external factors which affect the industry; „Tesero”llc strengths and weaknesses, as well as opportunities and threats of SWOT analysis; delivered suggestions in order to creation of enterprise’s development strategy. Analysis is based on achieved theoretical knowledge during bachelor course in Latvian University Economics and Management Faculty Business Administration programm and up-to-date literature on strategic management and marketing. Work consists of 60 pages, 5 tables, 4 pictures. Key words: strategy, plan, ways of development
"Tesero" llc strategic ways of development
Keywords: Vadībzinātne