Neorganiskā ķīmija:Teorētiskā daļa un nemetāli - Janeks, Aleksandrs (A.Ošiņš un R.Mantnieks, 1921)
Docenta A. Janeka lekciju Latvijas Universitātē otrais pārstrādātais un papildinātais izdevums neorganiskajā ķīmijā.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Inorganic chemistry; Ķīmija; Neorganiskā ķīmija; Nemetāli; Chemistry; Nonmetals