Mājas darbi kā mācību organizācijas formas modernizācija ar datora programmu - Orlova, Vlada (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darbs „Mājas darbi ka mācību organizācijas formas modernizācija ar datora programmu „ ir metodiska izstrādne , kura ietver datora programmu un mācību materiālu , ko var izmantot skolās matemātikas stundās , gan arī tas ārpusklases darbā . Programma satur vairāk kā 700 vidusskolas matemātikas kursa uzdevumu. Maģistra darbs „Mājas darbu ka mācību organizācijas formas modernizācija ar datora programmu „ sastāv no ievada , 4 galvenām sadaļām , nobeiguma , izmantotās literatūras saraksta un 1 pielikuma.

Master's degree paper “Modernization of educational process in homework by computer program” is a methodical research, which contains computer program and learning material, that can be used both in schools during mathematical lessons and at out-of-school work. The program contains more than 700 tasks for secondary school mathematics program. Master's degree paper „Homework’s as studying organization tool modernization by the computer program„ consists of introduction, 4 main sections, conclusion, the list of literature and 1 appendixes.
Modernization of educational process in the area of homework by computer program
Keywords: Matemātika