Bezgalīgi periodiski vārdi - Dīķe, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2007)
Šajā darbā tiek apskatīti bezgalīgi periodiski vārdi, tiek pētītas noteiktas šo bezgalīgo periodisko vārdu īpašības- gadījumos, kad vārdi ir gandrīz periodiski, kad eksistē lokālais periods, centrālā atkārtošanās. Darbs ilustrēts ar detalizētiem piemēriem.

In this work are examined infinite periodic words, are examined definite properties of infinite periodic words – in case, when words are eventually periodic, when exists the local period, central repetitions. This work is illustrated with detailed examples.
Infinite periodic words
Keywords: Matemātika