Sociālpedagoģiskā darbība atbalsta pasākumu īstenošanā projektā "Pumpurs" vispārizglītojošā skolā X 7.-9. klasēs - Antons, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2019)
Kristapa Antona diplomdarbs „Sociālpedagoģiskā darbība atbalsta pasākumu īstenošanā projektā “PuMPuRS” vispārizglītojošā skolā X 7.-9. klasēs”. Diplomdarba mērķis ir raksturot sociālpedagoģisko darbību atbalsta pasākumu īstenošanā projektā “Pumpurs”, izstrādāt un aprobēt programmu problemātiskas uzvedības, un mācību grūtību mazināšanā 7.-9.klasēs Darba teorētiskajā daļā raksturotas uzvedības un mācību grūtības. Tiek aplūkoti uzvedību un mācību grūtību izraisošie faktori, kā arī atbalsta iespējas projektā “PuMPuRS”. Praktiskajā daļā veikts pētījums par atbalsta pasākumu īstenošanu vispārizglītojošajā X skolā, izstrādāta sociālpedagoģiskās darbības programma uzvedību un macību grūtību samazināšanai projekta “PuMPuRS” ietvaros un veikta tās aprobācija un analīze.

For diploma thesis by Kristaps Antons “Socio-pedagogical activity implimented as support measures in projeckt “PuMPuRS” in general education school X in classes 7.-9.” The aim of the diploma is to sescribe socio-pedagogical activity in the implementation of support measures in the “PuMPuRS”project , to develop and approbate a programme that adreses problematic behaviour and learning difficulties in classe 7.-9. The theoretical part of the work describes behavioral and learning difficulties. Looked at behavioral and learning difficulties as a part of “PuMPuRS” project. In practical part a study on the implementation of support measures in general education school X a socio-pedagogical action programme, that has been designed to reduce behavioral problemsand learning difficulties in project “PuMPuRS” has been carried out, the programs aprobation and analysis has been done.
Using Socio-pedagogical Support Activities to Implementing Support Measures in the Project "Pumpurs" at Comprehensive School X Grade 7 - 9
Keywords: Pedagoģija; atbalsta pasākumi; individuālais izglītības plāns; mācību grūtības; sociālpedagoģiskā darbība; vecāku iesaistīšana