Integrēto mārketinga komunikāciju pielietojums pakalpojumu nozares mazā biznesa uzņēmumos. - Rozenbergs, Oskars (Latvijas Universitāte, 2007)
Autors šajā darbā analizē pastāvošo tirgus situāciju pakalpojumu sfēras uzņēmumiem, kuri nodarbojas ar izklaides pasākumu organizēšanu. Darba mērķis ir izanalizēt efektīvākos IMK elementus, kurus var pielietot attiecīgās nozares uzņēmumi savā ikdienas darbā un mārketinga aktivitātēs. Autors uzskata, ka mazajiem uzņēmumiem jāpievērš palielināta uzmanība interneta videi, kā potenciāli vienojošai videi, kurā satiekas visas uzņēmuma mārketinga komunikāciju aktivitātes. Par pētnieciskās analīzes pamatu tiek ņemta visa pakalpojumu apakšnozare, kā praktiskais piemērs tiek analizēts uzņēmums, kura piedāvātais pakalpojumu sortiments ietver gandrīz visus apakšnozares piedāvātos pakalpojumu veidus.

Author in this paper will analyze existing market situation for service sector enterprises dealing with organization of leisure activities. The aim of the paper is to analyze most effective IMC elements what could be used enterprises of corresponding sector in their everyday work and marketing activities. Author is of the opinion that small enterprises shall pay more attention to internet environment as potentially conjunctive environment where meet all enterprises’ marketing communication activities.
Integrated marketing communication use in service field small business.
Keywords: Vadībzinātne