Personāla atlases sistēma Modulis - Kandidāti - Ogņeva, Alīna (Latvijas Universitāte, 2011)
Personāla atlases sistēma ir tīmekļa vietne, kas sniedz iespēju aktivizēt Darbinieku meklēšanas projektu, pielāgot to savām vajadzībām, izveidot aktuālu vakanci un sniegt potenciālajiem darbiniekiem iespēju tiešsaitē pievienot personīgo informāciju par sevi, kā arī pievienojot dokumentus. Un tieši šis pēdējais modulis ir tas par kuru ir aprakstīts šajā darbā. Modulis – Kandidāti paredzēts informācijas ievadīšanai un tās glabāšanai, pārskatīšanai. Modulim izveidots ērti lietojams kandidātu pārskats, kas nodrošina saraksta pārlūkošanu, vēlamā kandidāte atlasīšanu, filtrēšanu un meklēšanu. Darbs sastāv no 68 lapām.

Recruitment System is a web site, that gives you a possibility to activate Employee search project, adapt it to your own needs, create a current vacancy and gives your potential employees the oportunity add personal information online, as wel as the adding documents. And directly last one model is which is described in this work. Model – Candidates is for entering information and strorage it, to review it. Model has easy to use candidates overview, whith provide a list browsing, the preferred candidates selection, filtering and search. Work consists of 68 pages.
Recruitment System Module - Candidates
Keywords: Datorzinātne