Privātās izglītības iestādes un ģimeņu sadarbības aspekti. - Tarasova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darbā „Privātās pirmsskolas izglītības iestādes un ģimeņu sadarbības aspekti” izvirzītā problēma ir pirmsskolas izglītības iestādes un ģimeņu sadarbības efektivitāte. Par pētījuma mērķi ir izvirzīta privātās pirmsskolas izglītības iestādes BONA DEA un ģimeņu sadarbības modeļa izveidošana, kā arī tā novērtēšana pētījuma gaitā. Teorētiskajā daļā ir izpētīti Rietumu un krievu pedagogu izveidotie sadarbības modeļi, par labāko ir uzskatāms cikliskais sadarbības modelis. Praktiskajā daļā ir veikta plaša anketēšana un tās analīze. Par privātajai pirmsskolas izglītības iestādei BONA DEA derīgu sadarbības modeli atzīts cikliskais modelis Sākta tā ieviešana praksē. Pētījumā izvirzītā hipotēze pierādīta un mērķis sasniegts.

Master at Work "The private preschool education and family aspects of cooperation" the problem is pre-school educational institutions and families of the effectiveness. The aim of the study is to the private pre-school educational institutions and families BONA DEA cooperation model, as well as its evaluation of the research. The knowledge part of the studied Western and Russian educators created models of cooperation for the best is considered to be cyclical pattern of cooperation. The practical part has been carried out extensive survey and analysis. The private preschool educational institution BONA DEA useful model of cooperation recognized cyclical pattern for its implementation in practice. The study's hypothesis has been demonstrated and the goal achieved.
Aspects of cooperation between a private educational institution and families.
Keywords: Izglītības vadība