Cilvēkresursu vadīšanas sistēmas raksturojums un tās pilnveidošanas iespējas apsardzes uzņēmumā SIA „AVOKO” - Ņekrasovs, Staņislavs (Latvijas Universitāte, 2012)
Mūsdienās uzľēmumu labklājību nosaka to konkurētspēja tirgū. Globalizācijas apstākļos katrai organizācijai ir jābūt īpašai konkurences priekšrocībai, kuru radīšanu var nodrošināt pareizi realizējot cilvēkresursu vadīšanas sistēmu. Bakalaura darba „Cilvēkresursu vadīšanas sistēmas raksturojums un tās pilnveidošanas iespējas apsardzes uzľēmumā SIA „AVOKO‖ mērķi ir, pamatojoties uz teorētiskajām atziľām, analizēt un novērtēt uzľēmumā, šobrīd realizējamo cilvēkresursu vadīšanas sistēmu, un izstrādāt priekšlikumus sistēmas pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no 4 nodaļām, darba apjoms 77 lapas, satur 1 tabulu, 17 attēlus un 4 pielikumus.

Nowadays prosperity of an organization in the market is determined by its competitiveness. In context of globalization every organization must have a special competitive advantage, which creation can be provided by a proper implemented human resource management system. Bachelor thesis ―Characteristics of human resource management system and its improvement opportunities in security company LLC „AVOKO‖‖ aims to analyze and evaluate currently implemented human resource management system in the organization using theoretical knowledge basis, and to develop a proposal to improve the system. Bachelor thesis consists of 4 chapters, 77 pages, contains 1 table, 17 pictures and 4 annex.
Characteristics of human resource management system and its improvement opportunities in security company LLC "AVOKO"
Keywords: Vadībzinātne