Riņķa līniju loku konfigurāciju analīze - Danovska, Ieva (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba „Riņķa līniju loku konfigurāciju analīze” mērķis bija izstrādāt programmatūru, kas lietotāja izveidotā riņķa līniju loku sistēmā atrod „sejas” un „pogas”. Programmatūra nodrošina lietotājam ērtu riņķa līniju loku ievadīšanu, analizēšanu un aplūkošanu. Darbam tika izveidota programmatūras prasību specifikācija un programmatūras projektējuma apraksts, veikta testēšana un uzrakstīta testēšanas dokumentācija.

Objective of qualification work “Analysis of configurations of circle arcs” was to develop a module for finding “faces” and “buttons” in system of circle arcs set up by user. Software provides user friendly circle drawing, analyzing and viewing. Project features with software requirements specification and design documents, testing and testing documentation.
Analysis of configurations of circumference arcs
Keywords: Datorzinātne