Holaori daŋsa: ʒuǝjǝ pasi: ʒuǝjǝ taceoceori klass - Petrowa, T.I. (Ogiz, Ucpedgiz, 1934)
Lasāmā grāmata 2. klasei nanaju (goldu) valodā.
Книга для чтения: часть вторая: для второго класса
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Altaic languages; Tungus languages; Nanai language; Gold language; Nanai stories; Tungusu valodas; Nanaju valoda; Goldu valoda; Nanaju literatūra