Personāla vadīšana kā uzņēmuma „Evolution Latvia” konkurētspējas faktors. - Kabrina, Elīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Elīna Kabrina. Bakalaura darbs ,, Personāla vadīšana kā uzņēmuma „Evolution Latvia” konkurētspējas faktors”. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijas atziņām par personāla vadīšanu un uzņēmuma „Evolution Latvia” personāla aptauju, izanalizēt uzņēmuma „Evolution Latvia” personāla vadīšanas funkcijas, kā arī izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma personāla vadīšanas sistēmas pilnveidošanai. Darbs sastāv no trim nodaļām. Darba pirmajā nodaļā ir izskatīti personāla vadīšanas teorētiskie aspekti, otrajā nodaļā ir pētīta SIA „Evolution Latvia” personāla vadīšanas sistēma un to efektivitāte. Trešajā nodaļā apkopoti un analizēti SIA „Evolution Latvia” darbinieku aptaujas rezultāti, izstrādāti personāla vadīšanas sistēmas pilnveidošanas virzieni. Darba apjoms ir 92 lapaspuses. Tajā ir 27 attēli, 5 tabulas un 4 pielikumi. Atslēgvārdi: personāls, personāla vadīšana, konkurētspējas faktors, darbinieku apmierinātība, SIA„Evolution Latvia”.

Elina Kabrina’s Bachelor Thesis “Human resource management as the competitive factor of "Evolution Latvia" company”. The aim of the research is to analyze the human resource management’s functions using as the basis the achieved theoretical knowledge and the results of “Evolution Latvia” staff survey as well as to work out the proposals for enterprise’s human resource management system developing. The Bachelor Thesis consists of 3 parts. The human resource management’s theoretical aspects are examined in the 1st Part. The 2nd Part examines the human resource management of “Evolution Latvia” Enterprise and its effectiveness. The summary and the analysis of the “Evolution Latvia” company’s staff survey results as well as human resource system’s developing directions are provided in the 3rd Part. The Thesis includes 92 pages with 27 images, 5 tables and 4 attachments. The keywords: personnel, human resource management, competitive factor, employees’ satisfaction, “Evolution Latvia”.
Human resource management as the competitive factor of "Evolution Latvia" company.
Keywords: Vadībzinātne