Personīga dizaina izveides tīmekļa lietotne interneta veikalam - Istjagina, Iveta (Latvijas Universitāte, 2022)
Darbā ir aprakstīts tīmekļa lietotnes izstrādes process, kas iekļauj programmatūras dokumentāciju, projektējumu, pirmkoda izstrādi un testēšamu. Izstrādāta tīmekļa lietotne ir mājaslapa, kas ir paredzēta personīga dizaina izveidei dažadam precēm (piemēram, t-krekli, telefona maciņi). Lietotnē iespējams veidot dizainu pēc šablona. Mājaslapa ir izstrādāta SIA “Strong River” uzņēmumam, nodrošinot jaunu iespēju klientiem izveidot un pasūtīt dizainu pašiem.

The work describes the web application development process, which includes software documentation, design, source code development and testing. The delevoped web application is a website, that helps create a personal design for goods (for example, t-shirts, phone cases). In the application it is possible to create a design according to a template. The webpage is developed for SIA “Strong River”, giving customers a new opportunity to create and order designs themselves.
Personal design web application for online store
Keywords: Datorzinātne; Laravel; Bootstrap; php; mājaslapa; tīmekļa vietne