Pilsonis 31 stundā. Nabadzība : Mācību resursi - (:unkn) unknown (LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, 2020)
1. NODARBĪBA. Problēma: Kā es varu palīdzēt nabadzīgajiem? EKONOMIKA: privāts atbalsts, bezpeļņas organizācijas. ĒTIKA: draudzība, iejūtība. PILSONĪBA: sabiedriska organizācija, aktīva līdzdalība sabiedriskajā dzīvē.

2. NODARBĪBA. Problēma: Vai ir iespējams atrisināt nabadzības problēmu? EKONOMIKA: bagātība un nabadzība, darbaspēks, valdības un privātais atbalsts. ĒTIKA: nabadzības mazināšana, ģimenes ētika, solidaritāte, sociālā solidaritāte, taisnīgums. PILSONĪBA: solidaritāte, sociālais taisnīgums.

3. NODARBĪBA. Problēma: Kāpēc pasaulē joprojām ir bads? EKONOMIKA: trūkums, darbs, privātīpašums, apmaiņa. ĒTIKA: taisnīgums, cilvēcība, ekspluatācija. PILSONĪBA: sociālā labklājība, ekonomiskā labklājība, privātā īpašuma tiesības.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; nabadzība; atbalsts; bezpeļņas organizācijas; solidaritāte; abklājība