Latvijas Valsts universitātes rektors profesors Jānis Jurgens (28.12.1900 - 18.11.1983) - Klūga, Vēsma (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Raksts iekļauts LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc diviem mirkļiem 100 gadi : rektoru galerija".
Keywords: Vēsture - Latvijas Universitāte; Rektori - Latvijas Universitāte; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics