Balto Šveices aitu suņu kluba mājas lapas sistēma - Širmane, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2007)
„Balto Šveices aitu suņu kluba mājas lapas sistēma” sevī ietver tekstuālas un vizuālas informācijas izvietošanu un administrēšanu, kā arī suņu datu bāze un bilžu katalogu. Programmatūra nodrošina efektīvu un vienkāršu informācijas apskatīšanu un apkalpošanu izmantojot interneta pieslēgumu un interneta pārlūkprogrammu.

„White Swiss shepherd’s club home page system” includes textual and visual information placing and administration, dogs data base and picture gallery. Software provides effective and easy information review and maintenance, using internet connection and internet browser.
The home page system for white Swiss shepherds dog’s club
Keywords: Datorzinātne