Dawuwʒǝril ǝnumukil - Swerdlow, W.S.; Salatkin, A. (Ogiz, Biomedgiz, 1935)
Grāmata par infekcijas slimībām, to profilaksi un ārstēšanu. Tulkojums no krievu valodas evenku valodā.
Заразные болезни
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE::Microbiology, immunology, infectious diseases::Infectious diseases; Communicable diseases; Tungus languages; Evenki language; Infekcijas slimības; Evenku valoda