Kvalitātes vadības sistēmas ieviešana uzņēmumā SIA "Playoff". - Liepkalns, Gusts (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darba nosaukums ir “Kvalitātes vadības sistēmas novērtēšana uzņēmumā SIA “Playoff”” . Darba mērķis ir, balstoties uz teorētiskajiem kvalitātes vadības modeļiem un empīrisko pētījumu rezultātiem, novērtēt uzņēmuma kvalitātes vadības sistēmas efektivitāti un sniegt priekšlikumus tās uzlabošanai. Pētījuma ietvaros veikta uzņēmuma darbības analīze, darbinieku un klientu anketēšana, kā arī vadības intervijas. Pētījuma rezultāti norāda uz vienotas kvalitātes vadības sistēmas trūkumu, nepietiekamu dokumentācijas un procedūru formalizāciju, kā arī reaktīvu pieeju kvalitātes kontrolei. Kopējais darba apjoms ir 64 lapaspuses, 3 nodaļām, darbā ietverti 32 attēli un 3 pielikumi. Atslēgas vārdi: vadība, kvalitātes vadība, kvalitātes vadības sistēma, uzņēmuma vadība

The title of the bachelor's thesis is “Evaluation of the Quality Management System in the Company SIA ‘Playoff’.” The aim of the thesis is to assess the effectiveness of the company’s quality management system and provide suggestions for its improvement based on theoretical quality management models and empirical research results. The study includes an analysis of the company’s operations, surveys of employees and customers, as well as interviews with management. The results of the research indicate the absence of a unified quality management system, insufficient formalization of documentation and procedures, and a reactive approach to quality control. The total length of the thesis is 64 pages, divided into three chapters, with 32 illustrations and three appendices. Keywords: management, quality management, quality management system, company management
mplementation of quality management systems in Ltd “Playoff”.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; vadība; kvalitātes vadība; kvalitātes vadības sistēma; uzņēmuma vadība