Informācijas sistēmu pilnveidošana uzņēmumā "CEMEX" - Susekle, Danute (Latvijas Universitāte, 2017)
Diplomdarba tēma ir „Informācijas sistēmu pilnveidošana uzņēmumā “CEMEX””. Diplomdarba mērķis ir uzņēmumam „CEMEX” izstrādāt mobilo e-apmācību lietotni, kas paredzēta uzņēmuma loģistikas daļai. Diplomdarba teorētiskajā daļā pētīti un analizēti teorētiskie aspekti, kas saistīti ar informācijas sistēmām: jēdziena skaidrojums, vēsture, pamatuzdevumi. Analītiskajā daļā pētītas un raksturotas uzņēmumā izmantotās informācijas sistēmas. Projekta daļā programmā „Articulate360” uzkonstruēta mobilā e-apmācību lietotne, lai modernizētu drošības instruktāžas apmācību procesu un atvieglotu drošības inženiera darbu. Darba rezultātā iegūts priekšstats par ražošanas uzņēmumā izmantotām informācijas sistēmām, uzkonstruēta e-mācību mobilā lietotne. Izveidotā e-mācību lietotne optimizēs uzņēmuma darbību, ietaupīs laika patēriņu un atvieglos darba procesu.. Atslēgas vārdi: Articulate360, e-mācība, informācijas sistēma, mobilā lietotne.

The topic of diploma thesis is "Information systems improvement in the company "CEMEX"”. The aim of the work is to develop mobile e-learning app for logistic department in company "CEMEX". In theoretical part of the work there were studied and analyzed the theoretical aspects related to information systems: concept explanation, history, basic tasks. In analytical part there were studied and described the used information systems in the company. In project part there was constructed a mobile e-learning app in programme „Articulate360” to modernize the safety instuction of the training process and to facilitate the job of safety engineer . As a result of this work there was gained the conception of used information systems, constructed e-learning app. Set up e-learning app will optimize the company's operations, save time and facilitate the work process. Keywords: Articulate360, e-learning, information system, mobile app.
Information systems improvement in the company "CEMEX"
Keywords: Vadībzinātne; Articulate360; e-mācība; informācijas sistēma; mobilā lietotne