Tīmekļa vietne "Labo darbu darbnīca" modulis "Sarunas" - Zemnickis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Labo darbu darbnīca ir sociāla interneta vietne, ar kuras palīdzību cilvēki var darīt un attīstīt labus un noderīgus darbus. Vietnes saturs sastāv no cilvēku darbiem, vēlmēm, interesēm, vajadzībām un pieredzes. Modulis „Sarunas” dod iespēju portāla lietotājiem komunicēt savā starpā. Sistēma ir izstrādāta pēc spējās (agile) izstrādes metodes. Atslēgvārdi: portāls, sarunas, komunikācija, CodeIgniter, spējā pieeja.

Website "LDD" module "Talks" LDD is social web site which help’s peoples to do and explicate good and useful works. Web site contents to contain from people works, wishes, interests, experience. Module „Talks” allows potal members communicate. System has been developed using agile development method. Keywords: portal, talks, communication, CodeIgniter, agile.
Website "LDD" module "Talks"
Keywords: Datorzinātne