Upju kruīza attīstības iespējas Latvijā. - Eglīte, Digna (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darba tēma ir „Upju kruīza attīstības iespējas Latvijā”. Darba autors: Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes 5.kursa studente Digna Eglīte. Darba mērķis: izstrādāt priekšlikumus upju kruīza attīstības veicināšanai Latvijā. Lai sasniegtu noteikto mērķi, darba autors izvirza uzdevumus izpētīt upju kruīza teorētiskos aspektus, analizēt Latvijas upju piemērotību upju kruīzam, analizēt pašvaldību attieksmi pret upju kruīza perspektīvu to teritorijās un iespējas, kā pielāgot kruīzam nepieciešamās komponentes Latvijas apstākļos. Darbs apjoms ir 63 lpp., darbā ir iekļautas 10 tabulas, 28 attēli. Atslēgvārdi: kruīzs, upju kruīzs, Lielupe, Daugava.

Annotation The theme of the paper is „Development possibilities of river cruise in Latvia”. Author of the paper: Digna Eglīte, 5th semester student of Economy and Management faculty in Latvian University. Aim of the paper: to make proposals for promotion of cruise development in Latvia. To achieve the aim the author of the paper sets tasks to study theoretical aspects of river cruise, to analyze the suitability of Latvian rivers to river cruise, to analyze attitude of local authorities towards river cruise prospects in the area, and possibilities of how to adjust necessary components in Latvian conditions. The paper size is 63 pages, the paper consists of 28 figures and 10 tables. Keywords: Cruise, River Cruise, Lielupe, Daugava.
River Cruises Development Possibilities in Latvia.
Keywords: Vadībzinātne