Automatizēta kriptovalūtas tirdzniecība nākotnēs līgumu biržās un to pārvaldības sistēma - Semjaņņikovs, Artemijs (Latvijas Universitāte, 2023)
Automatizēta kriptovalūtu tirdzniecības sistēma nākotnes līgumu biržās un to pārvaldības sistēma (Aquila) ir unikāls risinājums, kas palīdz automatizēt tirdzniecības procesu un ietaupīt laiku cilvēkiem, kuri nodarbojas ar tirdzniecību, kuras pamatā ir veidņu stratēģijas. Aquila nodrošina ātru un efektīvu darījumu veikšanu, kā arī piedāvā plašas iespējas tirdzniecības stratēģiju personalizēšanai un pārvaldībai. Izstrādātā sistēma būs pieejama pārlūkprogrammās un caur Telegram botu. Šī pieejamība ļaus lietotājiem ērti un vienkārši piekļūt sistēmai, neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas. Turklāt, izmantojot Telegram botu, lietotāji varēs saņemt brīdinājumus par stratēģijas aktivizēšanu un izmaiņām. Izmantojot Telegram botu, lietotāji varēs arī izmantot divfaktoru autentifikāciju, lai nodrošinātu papildu drošību. Lietotne piedāvā arī statistikas rīkus, lai palīdzētu lietotājiem pārvaldīt un sekot savai tirdzniecības darbībai. Tādos rīkos kā personalizēts peļņas grafiks un stratēģijas un kriptovalūtu statistika, lietotāji varēs sekot savu tirdzniecības darbību attīstībai un veikt nepieciešamās korekcijas un uzlabojumus, lai panāktu labākas rezultātus. Šīs funkcijas sniegs lietotājiem vērtīgu informāciju par to, vai viņu izvēlētās stratēģijas darbojas efektīvi un palīdzēs veikt secinājumus par tālāku darbību.

Automated cryptocurrency futures trading and its manageable system. Automated cryptocurrency trading system for futures exchanges and its management system (Aquila) is a unique solution that helps automate the trading process and save time for people engaged in chart-based trading. Aquila provides fast and efficient execution of trades, as well as offers extensive options for personalizing and managing trading strategies. The developed system will be available through web browsers and through a Telegram bot. This accessibility will allow users to easily and conveniently access the system regardless of their location. In addition, using the Telegram bot, users will be able to receive alerts for activating and changing strategies. By using the Telegram bot, users will also be able to use two-factor authentication to provide additional security. The app also offers statistical tools to help users manage and track their trading activity. With features such as a personalized profit graph and statistics on strategies and cryptocurrencies, users will be able to monitor the development of their trading activity and make necessary corrections and improvements to achieve better results. These features will provide users with valuable information on the effectiveness of their chosen strategies and help them make conclusions about future actions.
Automated cryptocurrency futures trading and its manageable system
Keywords: Datorzinātne; kriptovalūta; birža; JavaScript; Binance; Telegram