Klientu apkalpošanas kvalitātes pilnveidošanas iespējas uzņēmumā Gan bei. - Kļava, Edmunds (Latvijas Universitāte, 2024)
Darba autors:Edmunds Kļava Darba tēma - Klientu apkalpošanas kvalitātes pilnveidošanas iespējas uzņēmumā Gan bei. Darba mērķis – pamatojoties uz klientu apkalpošanas kvalitātes teorētiskajiem aspektiem un pētījuma rezultātiem, izanalizēt klientu apaklpošanas kvalitāti par praktisku piemēru izvēloties uzņēmunu Gan bei, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Pirmajā nodaļā sniegts klientu apkalpošanas kvalitātes teorētisks raksturojums. Otrā nodaļa veltīta uzņēmuma vispārējās darbības un tā klientu apkalpošanas kvalitātes analīzei. Trešajā nodaļā veikta klientu aptauja. Nobeigumā tiks apkopoti secinājumi un piedāvāti priekšlikumi.

Author of the work: Edmunds Kļava Title of work: Opportunities for Improving Customer Service Quality of a company Gan bei. The goal of the study is to analyze the quality of customer service of the company Gan bei based on theoretical aspects of customer service quality and research results, identify shortcomings, and provide suggestions for improvement. A theoretical description of customer service quality will be provided in the first chapter. The second chapter will be devoted to general operations of the company and the analysis of its customer service quality. In the third chapter, a customer survey was conducted. The conclusion will summarize the findings and offer suggestions for improvement.
Opportunities for Improving Customer Service Quality of a company Gan bei.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; kvalitāte; apkalpošanas kvalitāte; pakalpojums; klientu apkalpošana