Tīmekļa vietne ''Mūzikas pasaule'' - Kalniņa, Anna (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa vietne „Mūzikas pasaule” ir paredzēta cilvēkiem, kurus interesē un saista mūzika, kuriem ir vēlme dalīties sev pieejamā informācijā par mūziķiem ar citiem lietotājiem. Lietotājiem būs iespēja, pievienot informāciju par sev interesējošiem mūziķiem, pievienot mūzikas video un saglabāt pievienoto informāciju ērtā veidā.

Website „The World of Music” is developed for people who are interested in music and who are willing to share information about musicians with other people. Website users will be able to add information about their favorite musicians, add music videos and store information about musicians in convenient way. Website is developed in Codeigniter environment based on developed requirements.
Website ''The World of Music''
Keywords: Datorzinātne