Zaļā novada attīstības komunikācija: Salacgrīvas pašvaldība - Lubūze, Māra (Latvijas Universitāte, 2011)
Maģistra darba „Zaļā novada attīstības komunikācija: Salacgrīvas pašvaldība” mērķis ir izstrādāt Zaļā novada attīstības komunikācijas vadlīnijas Salacgrīvas novadam. Kopumā maģistra darba socioloģiskā pētījuma ietvaros veiktas 19 daļēji strukturētās dziļās intervijas, savukārt astoņi Salacgrīvas novada domes pārstāvji aptaujāti fokusgrupas intervijā. Gadījumu analīzes izpētes ietvaros intervēti 38 pašvaldību speciālisti un anketēti 158 iedzīvotāji. Maģistra darba nobeigumā sniegti pētījuma kopsecinājumi, kā arī rekomendācijas Zaļā novada attīstības vadlīnijām Salacgrīvas novadam. Pētījuma rezultātus iespējams izmantot ne tikai Salacgrīvas Zaļā novada turpmākajā attīstībā, bet arī citu pašvaldību attīstības plānošanā. Darbā ir 8 nodaļas, kas ietver 178 lapaspuses. Atslēgas vārdi: attīstības komunikācija, Salacgrīvas novads, Zaļais novads

The aim of Master Paper “Green Region Development Communication: Salacgrīva Municipality” is to elaborate Green region development communication guidelines. During Masters Paper sociological research 19 partly structured in-depth interviews were taken and eight Salacgrīva municipality administration employees were surveyed in focus group interview. During case study researches 38 municipality specialists were interviewed and 158 inhabitants questioned. In the ending of the Paper conclusions and Green region development communication guidelines provided. Results of the research can be used not only in Salacgrīva Green region further development but also in development planning of other municipalities. There are 8 chapters and 178 pages in the Paper. Key words: development communication, Salacgrīva municipality, Green region
Green Region Development Communication: Salacgrīva Municipality
Keywords: Vides pārvaldība