Interneta portāls: Viss par visu - Ivolga, Jevgenijs (Latvijas Universitāte, 2009)
Informatīvais internēta portāls Vissparvisu.net ir istrādāts, lai katrs internēta lietotājs varētu reģistrēties portālā un saņemt pēdējas zīņas par dažādiem pasaules notikumiem, atklājumiem, kommentēt un vertēt informāciju. Portāls nav tematisks un katrs lietotājs varēs šeit atrast interesējošo informāciju, tas varbūt ziņas par politiku, par mūziku, par datoriem un ct, tāpēc arī ir tāds nosaukums – vissparvisu.net, kas nozīme, ka pirmdien jūs varat portālā izlasīt zinātniskus rakstus, bet jau otrdien varat atrast rakstus par datoru spēlēm.

Information internet portal Vissparvisu.net is developed that each internet user could register own account on this portal and get newest information about events in the world, discoveries, comment and grade this information. Portal isn’t about one theme and each user can find here for him interesting posts, posts about politics, about music, about computers, therefore the title of this portal is Vissparvisu.net, this mean, that on Monday you can find here posts about scientists, but on Tuesday already posts about computer games.
Internet portal: All about All
Keywords: Datorzinātne