Darba aizsardzības sistēmas pilnveide loģistikas uzņēmumā SIA “Vervo” - Grinberga, Saiva (Latvijas Universitāte, 2020)
Darba autora vārds: Saiva Grinberga Darba temats: Darba aizsardzības sistēmas pilnveide loģistikas uzņēmumā SIA „VERVO”Pētījuma mērķis ir analizēt darba aizsardzības sistēmu uzņēmumā SIA VERVO un sniegt priekšlikumus tās uzlabošanai. Pētījuma mērķa sasniegšanai ir izvirzīti šādi uzdevumi: 1.Izanalizēt un izpētīt informācijas avotus, literatūru par darba aizsardzības sistēmu. 2.Izpētīt un izanalizēt darba aizsardzības sistēmu loģistikas uzņēmumā „Vervo”. 3.Izstrādāt priekšlikumus darba aizsardzības sistēmas pilnveidošanai uzņēmumā „Vervo”.Pētījuma metodes:  Teorētiskā metode  Vispārzinātniskās izziņas metodes  Empīriskās metodes  Aptauja Darba struktūru veido: ievads, 3 nodaļas ar 7 apakšnodaļām, secinājumi, priekšlikumi, izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts un pielikumi.

Name of the author: Saiva Grinberga Work title: Improvement of labor protection system in a logistics company LTD “Vervo” The aim of the research is to analyze the improvement of the existing labor protection system in the company, as well as to perform a practical analysis in the logistics company "Vervo" and provide proposals for its improvement. In order to achieve the goal of the research, the following tasks have been set: 1. To analyze and study information sources, literature on labor protection system. 2. To study and analyze the labor protection system in the logistics company "Vervo". 3. To develop proposals for the improvement of the labor protection system in the company "Vervo". Research methodology: • Descriptive method; • General scientific cognition methods; • Method of analysis, • Method of theoretical cognition. The structure of the work consists of: introduction, 3 chapters with 7 subchapters, conclusions, proposals, list of used literature and information sources and appendices.
Improvement of labor protection system in the logistics company sia "vervo"
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; Uzņēmums; Darba aizsardzība; Darba aizsardzības sistēma; Darba sistēmas pilnveide