"Uzņēmuma X" iekšējās komunikācijas metodes starpkultūru komandās Igaunijā un Somijā - Timermane, Diāna (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba temats ir ‘’ Uzņēmuma X” iekšējās komunikācijas metodes starpkultūru komandās Igaunijā un Somijā” Bakalaura darba mērķis ir izpētīt, kādas iekšējās komunikācijas metodes tiek pielietotas starpkultūru komandās Igaunijā un Somijā uzņēmumā “X”. Darbā tiek aplūkoti iekšējās komunikācijas teorētiskie aspekti starpvalstu kultūru kontekstā un uzņēmuma darba organizācijas kultūras un vērtību pētīšanas instrumenti kā arī starpkultūru komunikācija un kā tā atspoguļojas biznesa kontekstā. Darbā tiek izmantota kvalitatīvā pētniecības metode, veicot ekspertintervijas un izmantojot esošu iekšējās komunikācijas aptauju no Igaunijas un Somijas komandām uzņēmumā “X”. Darbā izmantoti 44 avoti, 8 attēli, 7 tabulas un 2 pielikumi. Kopējais darba apjoms ir 61 lapa. Atslēgvārdi: iekšējā komunikācija, starpkultūru komandas, komunikāciju tipi, kultūras dimensiju modeļi

The topic of the bachelor's thesis is " Internal communication techniques of ‘Company X’ among its cross cultural teams in Estonia and Finland" The aim of the bachelor's thesis is to study what internal communication methods are used in intercultural teams in Estonia and Finland in company "X". The work deals with the theoretical aspects of internal communication in the context of cross-border cultures and the tools for researching the culture and values of the company's work organization, as well as intercultural communication and how it is reflected in the business context. The work uses a qualitative research method, conducting expert interviews and using an existing internal communication survey from the Estonian and Finnish teams in company "X". Paper consists of 44 sources, 8 figures, 7 tables and 2 appendixes are used in the work. The total amount of work is 61 pages long. Keywords: internal communication, intercultural teams, types of communication, models of cultural dimensions
Internal communication techniques of "Company X" among its cross cultural teams in Estonia and Finland
Keywords: Ekonomika; iekšējā komunikācija; starpkultūru komandas; komunikāciju tipi; kultūras dimensiju modelis