Proletareeschu schķiras zihņu wehsture [Proletāriešu šķiras cīņu vēsture] - Roland-Holst, Henriete (Latv. Nacionālo lietu Komisariāta Kult.-Izglītības Nod. izdevums, 1918)
Vecajā ortogrāfijā.
Proletāriešu šķiras cīņu vēsture
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Proletariāts; Šķiru cīņa - vēsture; Proletariat; Class struggle - history