Darbinieku mainības samazināšanas iespējas uzņēmumā “Cirsmo”. - Zīrāka, Liene (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba autore: Liene Zīrāka. Kvalifikācijas darba tēma: Darbinieku mainības samazināšanas iespējas uzņēmumā „Cirsmo”. Kvalifikācijas darba mērķis: Konstatēt problēmas, kuru rezultātā ir augsts darbinieku mainības īpatsvars, un rast risinājumus, kas palīdzētu stabilizēt personāla mainību uzņēmumā „Cirsmo”. Pirmajā nodaļā tiks aprakstīts teorētiskais pamatojums darbinieku mainības nozīmei. Otrajā nodaļā tiks aprakstīts uzņēmuma vispārējā un specifiskā darbība un uzņēmuma darbinieku mainība. Trešajā nodaļā tika izdarīti secinājumu un priekšlikumi, kas palīdzētu samazināt uzņēmuma darbinieku mainības problēmu. Kvalifikācijas darba apjoms: 43 lapas puses.

Author of qualification work: Liene Zīrāka. Qualification work theme: Opportunities for Reducing Employee Turnover at company „Cirsmo”. The aim of the qualification work: To identify problems that result in high employee turnover and to find solutions to help stabilize staff turnover at company „Cirsmo”. The first section describes the theoretical basis for the importance of employee turnover. The second section will describe the general and specific activities of the company „Cirsmo” and the turnover of its employees. The third chapter were made conclusions and proposals, which help to reduce the company's „Cirsmo” staff turnover problem. Volume of qualification work: 43 pages.
Opportunities for Reducing Employee Turnover at company „Cirsmo”.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; darbinieks; personāls; mainība; mežsaimniecība