Liber memorialis Letticus, Oder Lettisches Wörter-Buch, Sowohl Für die Einheimischen als Fremden, Anstat eines Lexici eingerichtet - Elvers, Caspar (Samuel Lorentz Frölich, 1748)
"Latviešu atgādnes grāmata jeb latviešu vārdnīca ...". Teksts vācu un latviešu valodā. Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā, iestarpinātie latīņu vārdi antīkvā. Teksts divās slejās. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 205 ; Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs, 1588-1830 / Nr. 2152.
Liber memorialis Letticus
Lettisches Wörter-Buch
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Daudzvalodu vārdnīcas; Vācu valoda. Vārdnīcas. Latviešu valoda; Vācu valoda Vārdnīcas; Vācu valoda; Latviešu valoda; Vārdnīcas. Latviešu valoda; Agrīnie darbi