Kopīgiem spēkiem uz kopīgu mērķi - Šķēle, Malda (My University, 2006)
LU Bibliotēkas 4.Starptautiskā semināra (2006.gada 19.maijs) prezentācija
Prezentācijā sniegta informācija par Valmieras integrēto bibliotēku, krājuma komplektēšanas principiem, komplektēšanas avotiem un integrētās bibliotēkas lietotāju ieguvumiem
Keywords: Valmieras integrētā bibliotēka; krājuma komplektēšanas principi; komplektēšanas avoti