Lettische Mythologie - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1881)
Manuskripts rokrakstā
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Ethnology; Mitoloģija, baltu; Latviešu mitoloģija; Folklora, latviešu; Tautasdziesmas, latviešu; Mīklas, latviešu; Mīklas, lietuviešu; Lettische Mythologie; Folklore, lettisch; Volkslieder, lettisch; Mythology, Baltic; Latvian mythology; Rokrakstu kolekcija