Profesors Roberts Vipers (1859-1954) : bibliogrāfija - (:unkn) unknown (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2021)
Bibliogrāfijā ietverti vēstures doktora, profesora Roberta Vipera publicēto darbu – zinātnisko rakstu un monogrāfiju, vēstures mācību grāmatu, rakstu enciklipēdijās, lekciju, recenziju – bibliogrāfiskie apraksti no 1889. līdz 2019. gadam, kā arī literatūra par viņu.
Keywords: Vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Vēsturnieki - Latvija; Latvijas Universitātes vēsture; Bibliogrāfiskie rādītāji; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; History - bibliographical index; История - библиографический указатель