Pielāgojams interneta veikals - Turks, Roberts (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba “Pielāgojams interneta veikals” mērķis ir izstrādāt interneta veikala tīmekļa vietni, ko var pielāgot lietotāju vajadzībām. Tīmekļa vietnē var pievienot produktus, kurus vietnes lietotāji var atrast pēc to kritērijiem un veikt ar tiem pasūtījumu, kā arī neskaidrību gadījumā lietotājiem ir iespēja sazināties ar vietnes administratoru. Lietotāji var apskatīt izveidoto veikala aprakstu un piekļūt atšķirīgai funkcionalitātei atkarībā no tā vai tie ir autorizējušies sistēmā. Darba ietvaros tiek izstrādātas programmatūras prasības, projektējuma apraksts, tīmekļa vietne un tiek veikta testēšana. Tīmekļa vietne izstrādāta izmantojot PHP programmēšanas valodu, JavaScript skriptu valodu, pielietojot jQuery bibliotēku, kā arī HTML, CSS un Bootstrap CSS ietvaru.

Customizable online store The goal of the “Customizable online store” is to develop an online store website that can be customized to the needs of its users. Products can be added to the website, which users can find by their criteria and place an order with them, and in case of confusion, it is possible for users to contact the site administrator. Users can view the created store description and access different functionality depending on whether they are logged in to the system. As part of the work, software requirements, design description, website are developed, and testing is performed. The website is developed using the PHP programming language, the JavaScript scripting language, using the jQuery library, as well as HTML, CSS and Bootstrap CSS framework.
Customizable online store
Keywords: Datorzinātne; Interneta veikals; pielāgojams; PHP; produkti; pasūtījums