Finanšu analīze un rādītāju novērtējums uzņēmumā SIA „Fasāde Pro” - Paipala, Liene (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba nosaukums ir finanšu analīze un rādītāju novērtējums uzņēmumā SIA „Fasāde Pro”. Darba mērķis ir, veicot finanšu analīzi uzņēmumā SIA „Fasāde Pro”, identificēt uzņēmuma darbības problēmas un sniegt priekšlikumus problēmu novēršanai. Autores izvirzītie bakalaura darba uzdevumi ir finanšu analīzes teorijas izpētīšana specializētajā literatūrā, finanšu analīzē izmantojamo rādītāju un metožu noteikšana, finanšu analīzes veikšana būvniecības nozari pārstāvošam uzņēmumam SIA „Fasāde Pro”, iegūto datu apstrādāšana, salīdzināšana ar nozares vidējiem rādītājiem un konkurējošu uzņēmumu SIA „ECC”, SIA „Fasādes Pro” darbības problēmu identificēšana, secinājumu un priekšlikumu izvirzīšana. Darba apjoms ir 72 lapas, darbā iekļautas 19 tabulas, 22 attēli, 27 izmantotās literatūras avoti un pievienoti 7 pielikumi.

The title of the bachelor’s work is ‘The financial analysis and ratio evaluation in the company ‘Fasāde Pro’Ltd. The aim of the work is to identify problems in the company’s operation with the help of the financial analysis and provide suggestions for eliminating drawbacks. The author’s tasks in her bachelor’s work are research of the financial analysis in professional literature, defining ratios and methods used in the financial analysis, carrying out the financial analysis of the building company ‘Fasāde Pro’Ltd, data processing, comparison with the average ratios in the industry and a rival company ‘ECC’Ltd, identifying operation problems, drawing conclusions and making suggestions. The volume of the work is 72 pages; 19 graphs, 22 pictures and 25 literature sources have been included and 7 appendices added.
The financial analysis and ratio evaluation in the company ‘Fasāde Pro’Ltd
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; finanšu koeficienti; būvniecības nozare; SIA "Fasāde Pro"