Datorspēļu spēlētāju kopienas tīmekļa portāls - Bērziņš, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2010)
„Alienz – International Gaming Community” ir starptautisks datorspēļu spēlētāju portāls, kurš kalpo savstarpējai komunikācijai un informācijas nodošanai. Portāla funkcija „Tenkas” nodrošina vienkāršu, bet efektīvu informācijas apmaiņas viedu, kas ļauj spēlētājiem nodot vienam otram aktuālāko informāciju par serveriem, kuros tie atrodas, par gaidāmajiem turnīriem, par gaidāmajām jaunajām spēlēm un par visu citu, kas ir aktuāls datorspēļu spēlētājiem.

„Alienz – International Gaming Community” is international gamers portal, which provides communications with other gamers as well as spreading information. Portal’s function „Gossips” provides simple but yet powerful way of communication, which allows gamers to inform each other about the server they are on, about the upcoming tournaments, about upcoming game releases and anythin other that is important to gamers.
Gaming CommunityWeb Portal
Keywords: Datorzinātne