Uzņēmuma reģistra datu integrācija ar lietvedības sistēmu LIETVARIS - Tīrumniece, Laura (Latvijas Universitāte, 2018)
Darbā aprakstīta lietvedības sistēmas LIETVARIS risinājumu izstrāde, kas paredz jaunas funkcionalitātes izstrādi un esošu problēmu labošanu. Risinājumi padara sistēmu ērtāku lietošanai, nodrošina juridisku personu meklēšanu un juridiskas personas datu izgūšanu pēc reģistrācijas numura, kas būtiski uzlabo sistēmas LIETVARIS lietotāja darba efektivitāti.

The paper describes the development of additions to LIETVARIS record-keeping system which ensure problem solving and the development of a new functionality. The founded additions ensure the system to be easier for general usage providing legal person and their personal data retrieval based on their registration numbers which increasingly enchance the work efficiency of LIETVARIS users.
Register of Enterprises data integration in record-keeping information system LIETVARIS
Keywords: Datorzinātne; lietvedība; LIETVARIS; uzņēmuma reģistrs; uzlabojumi; spējā programmatūras izstrāde