Thèbes. Medynet-Abou : vue des propylées du temple et du pavillon, prise du côté du sud : [gravīra] - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1820)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Antiquities of Egypt; Architecture, Egyptian; Temples, Egyptian