Praktiskā piensaimniecība - Mangaliņš, G (grāmatu spiestuve "Staburags", 1928)
Saturs: I. Pienalopu izvēle, izkopšana un apkopšana. Piens, krējums un tā pārstrādāšana sviestā. II. Sierniecība. III. Piensaimniecības mašīnas.
Keywords: Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Product science::Food science; Piensaimniecība; Piena rūpniecība; Dairying; Piena lopkopība; Dairy farming