RbCs molekulas A – b kompleksa detalizēta izpēte - Alps, Kalvis (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba mērķis ir iegūt augstas precizitātes spektroskopisko informāciju par RbCs molekulas A1(Sigma)+ un b3(Pi) stāvokļu svārstību/rotācijas līmeņiem un izvedot programmatūru, kas atvieglotu spektru analīzi. Bakalaura darbs (36 lapaspuses) satur anotāciju, ievadu, 4 nodaļas, 13 attēlus, izmantotās literatūras sarakstu (16 atsauces) un 3 pielikumus. Atslēgas vārdi: divatomu molekulas, lāzer-inducētā fluorescence, elektroniskais pamatstāvoklis, A – b komplekss, Furjē transformācijas spektroskopija, siltumcaurule.

The purpose of this bachelor thesis was to obtain high resolution spectroscopic information about rotational and vibrational structure of the RbCs electronic A1(Sigma)+ and b3(Pi) states and create a program which will make spectrum analysis easy. The thesis (36 pages) contains abstract, introduction, 4 chapters, 13 figures, 3 conclusion, as well a bibliography (16 references). Key words: diatomic molecule, laser induced fluorescence, electronic ground state, A – b complex, Fourier transform spectroscopy, heatpipe.
Detailed study of the A – b complex of the RbCs molecule
Keywords: Fizika