SIA "SGS Latvija LTD" finanšu analīze un rezultātu novērtējums - Šuvakina, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba tēma ir uzņēmuma SIA “SGS Latvija LTD” finanšu analīze un rezultātu novērtējums. Diplomdarba mērķis ir veikt uzņēmuma SIA „SGS Latvija LTD” finanšu analīzi, novērtēt iegūtos rezultātus un izstrādāt priekšlikumus, lai uzlabotu finanšu rezultātus un uzņēmuma turpmāko attīstību. Lai spētu pilnvērtīgi izpētīt un analizēt uzņēmuma finanšu rādītājus, tika izmantota informācija no uzņēmuma SIA “SGS Latvija LTD” datiem, laika periodā no 2010. līdz 2014.gadam no finanšu pārskatiem. Diplomdarbs sastāv no 4 nodaļām un 14 apakšnodaļām. Darba nobeigumā apkopoti secinājumi un sniegti priekšlikumi, kā uzlabot uzņēmuma “SGS Latvija LTD” finanšu rādītājus un vecināt turpmāko attīstību. Diplomdarba apjoms ir 77 lapas, kas ietver 16 tabulas, 19 attēlus, 28 izmantotās literatūras avotus un 7 pielikumus.

Theme of diploma paper is Ltd “SGS Latvija LTD” financial analysis and evaluation of results. Aim of diploma paper is to perform Ltd “SGS Latvija LTD” financial analysis, to evaluate received results and to develop proposals for improvement of financial results and company’s future development. Information from company’s Ltd “SGS Latvija LTD” data, in period of time from 2010 to 2014 year from financial statements were used to be able fully explore and analyze company’s financial indicators. Diploma paper consists of 4 chapters and 14 subchapters. There are summarized conclusions and proposed suggestions about how to improve “SGS Latvija LTD” financial indicators and to promote future development in conclusion chapter of this diploma paper. Volume of diploma paper is 77 pages, that contain 16 tables, 19 pictures, 28 literature sources and 7 annexes.
Ltd „SGS Latvija LTD” financial analysis and evaluation of results
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; finanšu rādītāji; bankrots; konkurētspēja; darbības analīze