Jonu šķidrumu ietekme uz poli(ēterētera ketona) membrānu termiskajām īpašībām - Sprūģis, Einārs (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā tika izgatavotas sulfonētā poli(ēterēterketona) membrānas kompozīti ar trim imidazola tipa jonu šķidrumiem un pētītas to īpašības, izmantojot diferenciāli termisko analīzi, termogravimetrisko analīzi un rentgendifraktometriju.

In this work, composites of sulfonated polyetheretherketone membrane and three imidazolium based ionic liquids were made and its properties was explored using differential thermoanalysis, thermogravimetric analysis, and x-ray diffractometry.
Effect of ionic liquids on thermal properties of poly(ether ether ketone) membranes
Keywords: Ķīmija