BezRindas.lv biļešu tirdzniecības Android lietotne - Upītis, Reinis (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta autobusu biļešu tirdzniecības lietotne, kas ir paredzēta viedtālruņiem ar Android operētājsistēmu. Mobilā lietotne paredzēta kā papildinājums jau esošam servisam – Bezrindas.lv. Aprakstītās sistēmas izveide atvieglotu biļešu iegādi lietotājiem, kas to vēlētos darīt ar saviem viedtālruņiem.

This qualification work describes a ticket sale application designed for smartphones with Android operating system. This mobile app is designed as an addition to existing service – Bezrindas.lv. Development of this system would facilitate ticket purchase for users who would like to do it with their smartphones.
BezRindas.lv ticket sale application for Android
Keywords: Datorzinātne